Gospel og Stomp

Gospel og Stomp er workshops, der kan give et event, et seminar eller den store fest ny energi.

Aktiv underholdning i et fællesskab!

I "Gospel og Stomp" arbejder jeg sammen med andre instruktører om at lave aktiv og involverende underholdning. Vi arbejder med forskellige udtryk (sang, stomp og rytme), men deler arbejdsmetode, arbejdsglæde og højt ambitionsniveau. Vi får deltagerne op af stolene og giver dem energien tilbage.
Vi bruger gospelsang og stomp som udgangspunkt for vores arbejde. 

Brug os til:

·       Det forløsende break i et fagligt seminar

·       Teamdage på arbejdspladsen: oplev kollegaer og arbejdsfællesskabet på en ny måde

·       Events. En anderledes aften i jeres organisation eller forening.

·       Gør festen til noget helt særligt. Overrask og giv gæsterne en stor oplevelse.

·       Det er også for børn! Vi arbejder også gerne i børnehøjde.

Gospel

Vi bruger gospelsang til at aktivere og inddrage deltagerne. Sangen bygger på call & response, hvor korlederen synger for, og koret svarer. Vi behøver ikke noder eller sanghæfter for at bygge en sang og et fællesskab op.
Masser af sang, glæde og sjov! 
 

Stomp 

Mennesket er er det eneste dyr, der kan le. Trommer og rytme er en urmenneskelig kommunikationsform.
Det er vores udgangspunkt, når vi skal arbejde med stomp – det handler om rytmer, god energi, glæde og masser af gode grin. 

Vi stiller workshopleder, materialer og lydanlæg til rådighed. I skal blot sørge for det fysiske rum og adgang til strøm ­– og så selvfølgelig deltagerne. 

Lars Jochimsen

Professionel musiker, gospelinstruktør og korleder med 15 års erfaring i branchen.  Lever af at formidle musik og sang til børn, unge og voksne gennem workshops og andre events, og arbejder for private og offentlige organisationer og virksomheder og kirker.
Lars instruerer både workshops med gospel og workshops med stomp. 
 

Peter Altmann

Uddannet musik- og idrætslærer, der har suppleret med studier hos African Music Department på University of Cape Town.  Professionel stompinstruktør og trommeslager i en række københavnske bands.

Startede med stomp-workshops for at løse op for danskeres fastlåste og lidt forkrampede tilgang til at opleve og leve med i musikken. Alle kan lære at hengive sig til rytmen og glæden.

Peter instruerer workshops med stomp, som egentlig betyder at trampe, men som dækker over en musikform, hvor vi bruger genstande fra hverdagen til at frembringe rytme - fra gulvspande over vandrør til tændstikæsker og koste. Rytmerne og det legende element er i centrum.

 

Hvad er meningen?

Vi ønsker at give mere plads til det legende menneske i en tilværelse, hvor legen og det umiddelbart formålsløse er skåret væk som irrationelt tidsspilde.

Vi tror, legen lukker for de intelligenser, vi bruger i arbejdslivet. Men det forholder sig omvendt. Når vi giver slip, lader glæden og lysten tage styringen, udvikler vi os. Vi flytter grænser og fjerner begrænsninger, når vi forlader vores comfort zone og prøver kræfter med nye sider af os selv.

For mange deltagere i workshops er det grænseoverskridende at skulle blotte en rusten stemme eller utrænet rytmesans, når vi sammen bevæger os ud i ukendt territorium. Deltagerne vil derfor møde masser af humor og anerkendelse; instruktøren vil skabe et trygt læringsmiljø, hvor vi tør give slip og kan grine både af os selv og hinanden.