Gospelinstruktør Lars Jochimsen

 

                            

 

Jeg er 46 år, gift med Ina og sammen har vi 3 dejlige drenge og lever fuldtids af at arbejde med gospelmusik som professionel musiker, gospelinstruktør og korleder med over 20 års erfaring i branchen.
Jeg har, i al beskedenhed, været en betydende del af den danske gospelscene, siden den for alvor indtog Danmark i starten af nullerne.
I starten som pianist og bandleder for en lang række gospelkor i København og ikke mindst for diverse gospelworkshops og festivals landet over.
Senere som korleder for egne kor og gospelinstruktør ved utallige gospelworkshops for landets folkekirker og virksomheder.

I 2009 fik jeg idéen til Tivoli Gospel Festival som jeg har været stolt arrangør og initiativtager af i knapt 10 år. Musikaliteten er medfødt, men gospelmusikken har jeg tilegnet mig ved "learning by doing". Igennem tiden har jeg foretaget studieture og inspirationsrejser først og fremmest til USA, gospelens hjemland og har som eneste dansker spillet og deltaget flere gang i verdens største gospelfestival Gospel Music Workshop of America. 

Favner musikalsk fra traditionelle “negro spirituals” til den moderne contemporary gospel. 
 

Jeg elsker at lege - så med leg, humor og faglighed formår jeg få inkluderet alle i fællesskabet således at læring foregår i et afslappet miljø.